Kuka on Vekkuli

Vekkulin takana

Vekkulin takana hyörii Camilla Fältmarsch. Olen 2 lapsen äiti ja 3 lapsen äitipuoli. Asumme perheen kanssa Karjaalla. Perheeseemme kuuluu myös höselö rescuekoira Alba ja herrasmies Hank. Lisäksi toimimme kotihoitajina rescue-koirille.

Vekkuli aloitti toimintansa toisella nimellä jo 2006, mutta Vekkuli perustettiin 25.10.2010. Aluksi ajatuksena oli tehdä tuotteita lapsille ja lapsenmielisille, mutta kuin sattuman kautta kuvioihin tuli KARTTASET-tuotteet. Nykyään ei juuri muuta ehditä tekemään. Välillä valikoimista löytyy monenmoista tuotetta; kasseja, koruja, meikkipusseja yms.

Karttaset valmistetaan yksitellen käsin aidoista vanhoista kartoista. Meillä ei tulosteta tai kopioida karttoja. Otamme vastaan ja ostamme karttoja myös asiakkailta. Jokainen tuote on uniikki ja juuri sinua ilahduttamaan valmistettu. 

Aluksi Vekkuli pyöri Fiskarsin torilla ja erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Käsityömessut, torit, kaikennäköiset tapahtumat. Viime vuosina meidät on löytänyt vain Fiskarsin torilta kesäisin. Syksyllä 2022 perustettiin Billnäsin Lähettämöön useamman käsityöläisen yhteinen kivijalkamyymälä AarreKammari. 


Syyskuussa 2023 Karttaset-tuotteille myönnettiin avainlippu, joka on merkki suomalaisesta työstä.